Buizerdlaan Venray, statig en stijlvol wonen!

Binnen de wijk 'Aan den Heuvel' ligt de Buizerdlaan op 1250 meter van het centrum en de Grote Markt. Op het oostelijk deel hiervan worden 6 levensloopbestendige woningen 'De Arend' genaamd gerealiseerd. De Arend woningen maken de Buizerdlaan compleet en vormen de afronding van het wijkdeel, waarna de infra direct afgemaakt kan worden.

De Arend is statig, stijlvol en ruim en heeft een luxe uitstraling door de zinken bakgoten en zinken kappen op de kopgevel. De woningen zijn all-electric en standaard door de gehele woning voorzien van vloerverwarming waarmee in de zomermaanden tevens gekoeld kan worden.

De bouwkavels variëren van 335 m2 tot 382 m2, de woningen zijn vrijstaand geschakeld, drie woningen hebben een vrije achterom en alle kavels hebben diepe tuinen waardoor er altijd een plekje in de zon mogelijk is.

Een ecologische verantwoorde tuinafscheiding van Douglas hout aan de achterzijde van de kavel zorgt voor een perfecte overgang van architectuur naar de groene zone aan de Haviklaan. Deze tuinafscheiding heeft ruimte voor planten en struiken en biedt daardoor voedsel voor bijen, vlinders en vogels en is naar wens uitbreidbaar tussen de buurkavels onderling.

Meer informatie? Kies uw kavel!

Venray Venray is een gemeente met ruim 43.000 inwoners, heeft een bruisend centrum en telt negen wijken met goede voorzieningen. Gemeente Venray heeft een oppervlakte van 16.500 hectare en bestaat, naast Venray zelf, nog uit 13 dorpen. De wijk Aan den Heuvel is de nieuwste uitbreidingswijk van Venray, dichtbij het centrum. Ook telt de gemeente 17 kinderopvangplaatsen van naschoolse opvang tot peuterspeelzalen, zijn er ruim 20 basisscholen en is er voortgezet- en beroepsonderwijs aanwezig, waaronder Gilde Opleidingen. Volgens onderzoek (de leefbarometer) voelt de inwoner van Venray zich veilig en is deze tevreden over zijn leefomgeving. Aan de rand van het centrum bevindt zich onder andere een zwembad en jongerencentrum 'The B.'. Er zijn veel actieve verenigingen. Dit alles maakt Venray een leefbare Gemeente met volop mogelijkheden voor iedereen.